Uudisrakentaja valitsi BEWI Step Roll -askeläänieristeen: ”Ja kyllä kannatti”

Jatke

Tampereen Heittoniitynkujalle kohoaa parhaillaan Jatke Oy:n toimesta kaksi Tampereen Vuokrasäätiön kerrostaloa. Asuntoja tulee 70 ja niihin jokaiseen valittiin BEWI Step Roll -askeläänieriste. ”Nopea asennustapa kiinnosti ja tuote todella lunasti lupauksensa”, kertoo vastaava työnjohtaja Marko Pohjolainen.

Moni rakentaja tuntee jo elastisoidusta EPS-muovista valmistetun BEWI Step -askeläänieristeen. Tuoteperhe täydentyi hiljattain rullamuotoisella BEWI Step Roll -tuotteella, joka nopeuttaa asennusta entisestään. Molemmat tuotteet ovat tehokkaita ja toimivia askeläänieristeitä lattioihin ja välipohjiin.

”Aukipotkaisutyyli on kätevä työmaalla”

Tampereen Heittoniitynkujalle kohoaa parhaillaan Jatke Oy:n toimesta kaksi Tampereen Vuokrasäätiön kerrostaloaSuomalaisessa rakennusalan konsernissa Jatke Oy:ssä kiinnostuttiin BEWI Step Roll -askeläänieristeestä jopa totuttua ripeämmän asennustavan ansiosta. 

– BEWI Step Roll -askeläänieristeen suurimmat edut ovat pinnoitteiden limittyvyys sekä rullamuoto. Aukipotkaisutyyli on kätevä työmaalla ja tekee asentamisesta nopeampaa. Myös varastointi on helppoa, vastaava työnjohtaja Marko Pohjolainen Jatke Oy:stä kertoo.

Pohjolainen kannustaakin seuraamaan uusia innovaatioita alalla ja tutustumaan niiden tarjoamiin etuihin.

– Esimerkiksi meillle BEWI Step Roll ei ollut entuudestaan tuttu, mutta kiinnostuimme siitä heti tuotteesta kuultuamme. Ominaisuudet kuulostivat erinomaisilta. On järkevää tutustua itselle vieraisiin tuotteisiin. Jos uusia innovaatioita ei kokeile, jää paitsi niiden tuomista eduista.

”Suosittelen kaikkiin kohteisiin, joissa on lattialämmitys”

BEWI Step Roll -askeläänieristeen suurimpiin etuihin lukeutuu nopean asennustavan ohella sen kyky pelata erinomaisesti yhteen lattialämmitysputkien kanssa. Pinnassa oleva muovikalvo toimii valusuojan ohella kiinnitysalustana lattialämmitysputkille. Tuotteessa olevan teipillisen overlapin ansiosta saumoja ei tarvitse erikseen teipata. Tiivis valusuoja estää märkien tasoitemassojen tai betonivalun pääsemisen ääniteknisesti vääriin paikkoihin. 

– Suosittelen tätä askeläänieristettä lämpimästi kaikkiin kohteisiin, joissa on lattialämmitys. Tuotteen lisäksi olemme tyytyväisiä BEWI-yritykseen: toimitukset tulevat sovitusti ja asiakasta palvellaan asiantuntemuksella. Me esimerkiksi tutustuimme tuotteeseen BEWIn edustajan kanssa hyvissä ajoin ennen tilauksen tekemistä ja töiden aloittamista.

– Pidämme myös siitä, että BEWI Step Roll -askeläänieristeet valmistetaan kokonaan Suomessa, Pohjolainen lisää.

Kiinnostuitko BEWI Step Roll -askeläänieristeestä?

Ajankohtaista

Lue, mitä kiinnostavaa alalla tapahtuu

Muista tutustua myös ajankohtaisiin artikkeleihimme. Niistä näet, mitä merkittävää alalla tapahtuu. Saat tietoa rakentamisen ammattilaisia kiinnostavista asioista: muun muassa viimeisimmistä tuoteinnovaatioista, BEWI Finlandin nimityksistä sekä konkreettisista teoista ympäristön eteen.

Katso viimeisimmät artikkelit
Lue, mitä kiinnostavaa alalla tapahtuu

Tilaa uutiskirjeemme ja tiedät, mitä merkittävää alalla tapahtuu!

Klikkaa, mistä olet kiinnostunut ja jätä yhteydenottopyyntö

Eristeet

Eristeet

Elementit

Elementit

Märkätilalevyt

Märkätilalevyt

Rakentamisen järjestelmät

Rakentamisen järjestelmät

Pakkaukset & komponentit

Pakkaukset & komponentit

Joku muu

Joku muu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.