Vahva perustus kestää
vuosikymmenestä toiseen

Vahva perustus kestää 
vuosikymmenestä toiseen Vahva perustus kestää 
vuosikymmenestä toiseen Vahva perustus kestää 
vuosikymmenestä toiseen

Ringmur® Sokkeli on huoltovapaa järjestelmä

Ringmur® Sokkeli on testattu ja energiatehokas rakennusjärjestelmä maanvaraisille lattioille.

Ringmur Elementit toimivat perustuksen muottina ja molemminpuolisena eristyksenä. Ringmur® Sokkeli toimitetaan betonipohjaisella kuitusementtilevyllä päällystettynä. Kuitusementtilevy on huoltovapaa, pakkasenkestävä ja siinä on betonia muistuttava pinta. Luonnollisen kuivumisen ja liikkumisen aiheuttamat mahdolliset halkeamat ovat luonteeltaan kosmeettisia eikä niillä ole vaikutuksia perustuksen kantokyvylle.

Perustuselementit toimitetaan kahtena pituutena, kolmena eri mallina (käytetyin on malli RSB 148–198 mm paksuisille seinille) ja neljänä korkeutena, jotka antavat monia yhdistelmävaihtoehtoja. Perustusvalikoimamme on markkinoiden laajin. Kokonaisuus toimitetaan nurkkaratkaisuilla, elementtilukoilla ja täytemassalla.

Miksi kannattaa valita Ringmur®

Ringmur® Sokkeli on helppo ja nopea asentaa, ja kevyen harkon eristyskyky on hyvä. Rakennusmenetelmä takaa turvallisen, vakaan ja hyvin eristetyn maanvaraisen lattian. 

Ringmur® vastaa moneen rakennuksen muotoon ja perustusten rakenteeseen liittyvään haasteeseen. Valitse harkon malli maaperän ominaisuuksien ja muiden rakenteiden mukaan. Ringmur® Sokkeli vähentää lattian ja perustuksen välisen kylmäsillan minimiin, nostaa rajakohdan lattialämpötilaa, parantaa asumismukavuutta ja laskee energiankulutusta.

Ladattavat materiaalit

EPS 100 Lattia ja EPS 200 Lattia

Uutuus, joka muuttaa maailmaa

Valmistamme EPS Lattia -eristeemme nyt kokonaan kierrätetystä materiaalista. Tee kanssamme vastuullisia valintoja, jotka kestävät vuosikymmenestä toiseen! 100 % kierrätettyä raaka-ainetta, 50 % pienempi hiilijalanjälki! Valitse uutuus, jota et muilta saa.

Tutustu
Uutuus, joka muuttaa maailmaa

Tilaa uutiskirjeemme ja tiedät, mitä merkittävää alalla tapahtuu!

Klikkaa, mistä olet kiinnostunut ja jätä yhteydenottopyyntö

Eristeet

Eristeet

Elementit

Elementit

Märkätilalevyt

Märkätilalevyt

Rakentamisen järjestelmät

Rakentamisen järjestelmät

Pakkaukset & komponentit

Pakkaukset & komponentit

Joku muu

Joku muu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.