Elementin ominaisuuksia

Nopea ja helppo asentaa sekä työstää

BEWI Elementtien asennus on vaivatonta, joten urakka työmaalla etenee nopeasti. Yhdellä asennuksella syntyy valmista pintaa sekä seinissä että katoissa. BEWI Elementit soveltuvat kaikkiin runkoratkaisuihin ja myös arkkitehtonisesti vaativiin kohteisiin, sillä elementtien hyvä työstettävyys antaa mahdollisuuksia näyttäviin ratkaisuihin. Elementtien keveys vaikuttaa alentavasti rakennuksen perustamiskustannuksiin.

Säästää lämmityskuluissa ja ylläpidossa

BEWI Elementtien erinomaisen lämmöneristyskyvyn ansiosta rakennuksen lämmityskustannukset pysyvät pieninä ja valmiiksi käsitellyt pinnat minimoivat huoltokustannuksia. BEWI Elementit täyttävät uusimmat lämmöneristysvaatimukset.

Kosteus- ja kylmätekninen varmuus

BEWI-elementtijärjestelmä tarjoaa kosteusteknisesti luotettavan ja turvallisen ratkaisun kaikissa olosuhteissa. Umpisoluisen rakenteen ansiosta elementtiytimen (EPS) vedenimevyys on olematon. Tiiviit saumat ja pinnat estävät tehokkaasti kosteuden tunkeutumisen rakenteisiin ja ehkäisevät näin rakenne- ja eristysvaurioiden syntymisen. BEWI Elementeillä on myös poikkeuksellisen hyvät lujuusominaisuudet.

Ei lahoa eikä homehdu – hygieeninen ja ympäristöystävällinen

BEWI Elementtien eristeenä käytettävä paisutettu polystyreeni (EPS) on myrkytön materiaali, joka ei lahoa, vety eikä homehdu. BEWI Elementti täyttää elintarviketeollisuuden korkeat hygieniavaatimukset ja on siten erinomainen rakennusmateriaali elintarviketeollisuuden kohteissa.

EPS 100 Lattia ja EPS 200 Lattia

Uutuus, joka muuttaa maailmaa

Valmistamme EPS Lattia -eristeemme nyt kokonaan kierrätetystä materiaalista. Tee kanssamme vastuullisia valintoja, jotka kestävät vuosikymmenestä toiseen! 100 % kierrätettyä raaka-ainetta, 50 % pienempi hiilijalanjälki! Valitse uutuus, jota et muilta saa.

Tutustu
Uutuus, joka muuttaa maailmaa

Tilaa uutiskirjeemme ja tiedät, mitä merkittävää alalla tapahtuu!

Klikkaa, mistä olet kiinnostunut ja jätä yhteydenottopyyntö

Eristeet

Eristeet

Elementit

Elementit

Märkätilalevyt

Märkätilalevyt

Rakentamisen järjestelmät

Rakentamisen järjestelmät

Pakkaukset & komponentit

Pakkaukset & komponentit

Joku muu

Joku muu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.