BEWI Finland on osa BEWI-konsernia

BEWI Finland on osa BEWI-konsernia BEWI Finland on osa BEWI-konsernia BEWI Finland on osa BEWI-konsernia

Euroopan johtava eristevalmistaja

BEWI Finland on monen rakentamisen ammattilaisen luottotoimittaja. Tuotamme nykyaikaisia, energiatehokkaita ja alan viimeisimpiä määräyksiä noudattavia EPS- ja XPS-eristysratkaisuja. Tarjoamme myös kattavan valikoiman tuotteita teollisuuden käyttöön. Sinulla on tarve, meillä ratkaisu.

BEWI Finland (aiemmin Jackon Finland) on ollut syksystä 2022 lähtien osa norjalaista BEWI-konsernia, Euroopan johtavaa EPS-, XPS- ja EPP-pakkausten, -komponenttien sekä -eristysratkaisujen toimittajaa. Tuotantolaitoksia konsernilla on noin 80: Suomen tehtaat sijaitsevat Sastamalassa, Rovaniemellä, Muurlassa ja Kaavilla. BEWI ASA on listattu Oslon pörssissä.

Valmistamme mm. eristeitä, elementtejä, märkätilalevyjä sekä muita rakentamisen järjestelmiä – käyttökohteita on lähes loputtomasti! Me palvelemme asiakkaitamme markkinajohtajan resursseilla ja asiantuntemuksella.

Olemme alamme edelläkävijä. Siksi panostamme jatkuvasti paljon tuotekehitykseen ja asiakaspalveluun. Lisäksi ympäristöarvot ovat meille tärkeitä: teemmekin jatkuvasti konkreettisia tekoja luonnon hyvinvoinnin eteen. Pitkä kokemuksemme vaativistakin kohteista tarjoaa erinomaiset edellytykset onnistua.

EPS 100 Lattia ja EPS 200 Lattia

Uutuus, joka muuttaa maailmaa

Valmistamme EPS Lattia -eristeemme nyt kokonaan kierrätetystä materiaalista. Tee kanssamme vastuullisia valintoja, jotka kestävät vuosikymmenestä toiseen! 100 % kierrätettyä raaka-ainetta, 50 % pienempi hiilijalanjälki! Valitse uutuus, jota et muilta saa.

Tutustu
Uutuus, joka muuttaa maailmaa

Tilaa uutiskirjeemme ja tiedät, mitä merkittävää alalla tapahtuu!

Klikkaa, mistä olet kiinnostunut ja jätä yhteydenottopyyntö

Eristeet

Eristeet

Elementit

Elementit

Märkätilalevyt

Märkätilalevyt

Rakentamisen järjestelmät

Rakentamisen järjestelmät

Pakkaukset & komponentit

Pakkaukset & komponentit

Joku muu

Joku muu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.