Laatujärjestelmä lorem

Laatujärjestelmä lorem Laatujärjestelmä lorem Laatujärjestelmä lorem

Laatujärjestelmät

Keskitymme laatuun, joustavaan toimintaan ja turvallisiin toimituksiin. Toimintaamme ohjaa laadunhallintajärjestelmä, joka takaa toimintamme luotettavuuden ja käytännölliset pakkausratkaisumme. Tuotannossa käytämme huipputeknologiaa edustavia koneita. Asiakkaamme hyötyvät myös pitkäaikaisesta yhteistyöstä raaka-aine- ja laitteistotoimittajien kanssa.

Rakentamisen tuotteet

Sertifiointilaitos DNV on myöntänyt Rakentamisen tuotteita valmistaville Sastamalan kahdelle tehtaalle sekä Rovaniemen tehtaallemme sertifikaatit siitä, että yrityksemme laatujärjestelmä täyttää johtamisjärjestelmästandardin ISO 9001:2015, ympäristönhallintastandardin ISO 14001:2015 ja työterveys- ja työturvallisuusstandardin 45001:2018 vaatimukset.

Teollisuustuotteet

Sertifiointilaitos Lloyd on myöntänyt Teollisuustuotteita valmistaville Muurlan ja Sastamalan tehtaillemme sertifikaatit siitä, että yrityksemme laatujärjestelmä täyttää laadunvarmistusstandardin ISO 9001:2015, ympäristönhallintastandardin ISO 14001:2015, työterveys- ja työturvallisuusstandardin 45001:2018 sekä autoteollisuuden IATF 16949:2016 -standardin vaatimukset.

EPS 100 Lattia ja EPS 200 Lattia

Uutuus, joka muuttaa maailmaa

Valmistamme EPS Lattia -eristeemme nyt kokonaan kierrätetystä materiaalista. Tee kanssamme vastuullisia valintoja, jotka kestävät vuosikymmenestä toiseen! 100 % kierrätettyä raaka-ainetta, 50 % pienempi hiilijalanjälki! Valitse uutuus, jota et muilta saa.

Tutustu
Uutuus, joka muuttaa maailmaa

Tilaa uutiskirjeemme ja tiedät, mitä merkittävää alalla tapahtuu!

Klikkaa, mistä olet kiinnostunut ja jätä yhteydenottopyyntö

Eristeet

Eristeet

Elementit

Elementit

Märkätilalevyt

Märkätilalevyt

Rakentamisen järjestelmät

Rakentamisen järjestelmät

Pakkaukset & komponentit

Pakkaukset & komponentit

Joku muu

Joku muu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.