Erikoistuotteet

Erikoistuotteet Erikoistuotteet Erikoistuotteet

Meiltä tarpeitaan täsmällisesti vastaavat eristeet

Erikoistuotteet Voit tilata meiltä CNC-tekniikalla valmistettuja EPS-pohjaisia erikoistuotteita. Käyttötarkoituksia on lukuisia – sinulla on tarve, meillä ratkaisu.

Ajoneuvokalusto

EPS, Platina, Jackofoam XPS ja Super XPS -eristeet sopivat erinomaisesti kuorma-autojen ja asuntovaunujen sandwich-rakenteisiin. Tuotteilla on hyvä eristyskyky ja ne ovat kevyitä, lisäksi ne estävät kosteuden imeytymistä ja tarttuvuus on luja. Autokoriteollisuuden käyttöön tarkoitetut Jackofoam- ja Super XPS-levyt toimitetaan tarkkuushiottuina, jotta ne täyttävät tiukimmatkin toleranssivaatimukset. Super XPS eristää jopa 25 % paremmin kuin perinteinen XPS.

Kylpytynnyrit

Saat kauttamme EPS-eristeet kylpytynnyreihin. Laadukkaasti toteutetun eristyksen ansiosta kylpytynnyrin lämmittäminen sujuu nopeammin ja toisaalta vesi pysyy lämpimänä pidempään.

Ponttonit

EPS ja XPS ovat tiiviitä ja kosteudenkestäviä laituriponttonien sisusmateriaaleja. Vettyminen on minimaalista, vaikka ponttonit ovat aina veden kanssa kosketuksissa. Tuotteemme kestävät koviakin sääolosuhteita ja keräävät siksi kiitosta asiakkailtamme vuodesta toiseen. Meillä on vuosikymmenten kokemus EPS-ponttoneiden valmistamisesta. Vahvan ammattitaitomme tukena käytämme alan viimeisintä tekniikkaa ja nykyaikaista laitekantaa.

Ulko-ovet

Valmistamme erikoistuotteina ovieristeitä, jotka täyttävät kaikki niille asetetut vaatimukset. Hyvin eristävät, homehtumattomat, kuituvapaat ja 100 % kierrätettävät Jackofoam ja Super XPS - levyt toimitetaan tarkkuushiottuina tiukempienkin toleranssivaatimusten täyttämiseksi. Super XPS eristää jopa 25 % paremmin kuin perinteinen XPS. EPS ja Platina -ovieristeet ovat kustannustehokas ja toimivaksi todettu vaihtoehto laadukkaisiin ulko-oviin.

Sinulla on tarve, meillä ratkaisu

Palvelemme monipuolisesti eri aloja ja etsimme ratkaisut jokaiseen eristystarpeeseen. Kerromme mielellämme, miten voimme palvella juuri sinua.

EPS 100 Lattia ja EPS 200 Lattia

Uutuus, joka muuttaa maailmaa

Valmistamme EPS Lattia -eristeemme nyt kokonaan kierrätetystä materiaalista. Tee kanssamme vastuullisia valintoja, jotka kestävät vuosikymmenestä toiseen! 100 % kierrätettyä raaka-ainetta, 50 % pienempi hiilijalanjälki! Valitse uutuus, jota et muilta saa.

Tutustu
Uutuus, joka muuttaa maailmaa

Tilaa uutiskirjeemme ja tiedät, mitä merkittävää alalla tapahtuu!

Klikkaa, mistä olet kiinnostunut ja jätä yhteydenottopyyntö

Eristeet

Eristeet

Elementit

Elementit

Märkätilalevyt

Märkätilalevyt

Rakentamisen järjestelmät

Rakentamisen järjestelmät

Pakkaukset & komponentit

Pakkaukset & komponentit

Joku muu

Joku muu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.