Jackoboard® Märkätilalevyt kylpyhuoneisiin ja muihin kosteisiin tiloihin:

”Valmista tulee vauhdilla”

Nopeasti valmista laatoitettavaa pintaa

Tampereen Omena-hotelli kokee täyden muodonmuutoksen keväällä 2021 korjausrakentamisen ja taloteknisten palveluiden asiantuntijan Constin käsissä. Jackoboard® Märkätilalevyillä on onnistumisessa iso rooli – niiden ansiosta hotellin 136 kylpyhuoneeseen syntyy nopeasti valmista laatoitettavaa pintaa.

Jackoboard-märkätilalevyn käyttö Omena-hotellissa Jackoboard® Märkätilalevyjä voi kuvailla järkiratkaisuiksi kylpyhuonesaneerauksiin.Jackoboard® Märkätilalevyjä voi kuvailla järkiratkaisuiksi kylpyhuonesaneerauksiin. Nämä monipuoliset, kosteudenkestävät ja turvalliset märkätilalevyt eristävät kosteutta sekä lämpöä ja tarjoavat valmiin alustan laatoitukselle. Jackoboard® Märkätilalevyt ovat täysin homehtumattomia kylpyhuoneiden rakentamiseen ja saneeraamiseen suunniteltuja tuotteita, jotka taipuvat myös koteloiksi sekä huonekaluiksi. Monipuolisuuden ohella keveys on iso etu: märkätilalevyjen käsitteleminen on helppoa. Asentaminen on nopeaa ja mikä mukavinta, lopputuloksesta on helppo tykätä.

Kätevä asennus, nopeat ja täsmälliset toimitukset

Jackoboard® Märkätilalevyt ovat päässeet näyttämään parhaat puolensa myös Tampereen ydinkeskustassa, vilkkaan kaupungin sykkeen keskellä sijaitsevassa Omena-hotellissa. Siellä ne mahdollistavat tyylikkäät toteutukset ja urakoitsijalle ihanteelliset työskentelyolosuhteet.

– Saamme Jackoboard® Märkätilalevyillä ripeästi valmista laatoitettavaa pintaa. Tuotteen kovimmiksi eduiksi listaisinkin kätevän asennuksen, nopeat ja täsmälliset toimitukset sekä hinnan ja saatavuuden. Hankalissa paikoissa tuotteen kuljettaminen ja varastointi luonnistuu paremmin kuin isojen levyjen, toteaa vastaava mestari Petri Sallinen Constista

– Myös käsitteleminen on helppoa ja levyt työstettävissä katkoteräveitsellä, hän lisää.

Palvelu pelaa myös ydinkeskustassa

Jackoboard-märkätilalevyn käyttö Omena-hotellissa 2 Kaikella edellä mainitulla on iso merkitys erityisesti kaupungissa työskennellessä. 

– Tampereen Omena-hotelli on logistisesti haastava kohde, sillä säilytys- ja varastointitilaa on vain vähän. Kyseessä on mielenkiintoinen tahtituotannolla suoritettava urakka ruuhkaisessa keskustassa. Siksi onkin erityisen tärkeää, että työt etenevät aikataulussa ja järkevästi.

Jackon Finlandin kyky toimia keskustaolosuhteissa teki urakoitsijaan vaikutuksen. Kuormat saapuivat aamuisin täsmäkuljetuksina HIAB-autoilla.

– Varasimme katulupa-alueen sisään tilat lavoille. Koska tuote on kevyt, pystyimme pinoamaan monta lavaa päällekkäin ja näin helpottamaan kuorman purkamista. Linja-autot, muiden toimijoiden jakeluliikenne sekä runsasluminen talvi vaikeuttivat kaikkea tavaran vastaanottoa, mutta Jackon Finlandin kuljetuksissa olivat jo liinatkin valmiiksi aseteltuina lavojen alle. Sen ansiosta purkuaika jäi lyhyeksi ja tavara saatiin työmaalle nopeasti.

Laatua, johon voi luottaa

Sallinen suosittelee Jackoboard® Märkätilalevyjä erityisesti kohteisiin, joihin on vaikeaa kuljettaa isoja levyjä tai joissa ei voida käyttää nostoapuvälineitä. Myös nopeus on tärkeä kilpailuvaltti.

– Jackoboard® Märkätilalevyt ovat oivallinen ratkaisu silloin, kun halutaan nopealla aikataululla valmista ja siistiä, laatoitettavaa pintaa. Jälki on aina tasalaatuista. Levyt pysyvät muodossaan ja valmista syntyy vauhdilla, summaa Sallinen.

Suomen johtaviin korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneisiin yrityksiin lukeutuva Consti on tehnyt Jackon Finlandin kanssa yhteistyötä jo usean vuoden ajan. Tampereen Omena-hotellin saneeraus valmistuu toukokuussa 2021.

Ajankohtaista

Lue, mitä kiinnostavaa alalla tapahtuu

Muista tutustua myös ajankohtaisiin artikkeleihimme. Niistä näet, mitä merkittävää alalla tapahtuu. Saat tietoa rakentamisen ammattilaisia kiinnostavista asioista: muun muassa viimeisimmistä tuoteinnovaatioista, BEWI Finlandin nimityksistä sekä konkreettisista teoista ympäristön eteen.

Katso viimeisimmät artikkelit
Lue, mitä kiinnostavaa alalla tapahtuu

Tilaa uutiskirjeemme ja tiedät, mitä merkittävää alalla tapahtuu!

Klikkaa, mistä olet kiinnostunut ja jätä yhteydenottopyyntö

Eristeet

Eristeet

Elementit

Elementit

Märkätilalevyt

Märkätilalevyt

Rakentamisen järjestelmät

Rakentamisen järjestelmät

Pakkaukset & komponentit

Pakkaukset & komponentit

Joku muu

Joku muu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.