Huiskulan vanhoista kasvihuoneista varastotiloja Jackonin elementeillä

Huiskula

Kun vanhat kasvihuoneet tulivat kasvihuoneina elinkaarensa päähän, Huiskula päätti muuttaa ne vuokrattaviksi tiloiksi. Tilavuokraus toimii puutarhan yhteydessä valvotulla ja turvallisella alueella Turun Paimalassa. 

Kun Huiskulan vanhat kasvihuoneet poistettiin alkuperäisestä käytöstään, niistä päätettiin tehdä erikokoisia varastoja. Turvallisissa ja valvotuissa halleissa on kuivat olosuhteet esimerkiksi ajoneuvojen kausisäilytykseen. 

20 000 m2 elementtiä viiteen halliin

Huiskulan kasvihuoneiden muuttaminen varastotiloiksi aloitettiin vuonna 2013. Ensimmäisenä vuonna syntyi kaksi hallia, joiden ulko- ja väliseinät sekä katot on rakennettu Jackon® Elementeistä. 

– Hallimme ovat perusratkaisuiltaan varsin yksinkertaisia ja näin ollen nopeita sekä kustannustehokkaita rakentaa nimenomaan Jackonin määrämittaisista elementeistä, toteaa Huiskula Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Rantanen

Jackon® Elementtejä on kuluneiden vuosien aikana käytetty yhteensä jo lähes 20 000 m2

– Yhteistyömme on sujunut hyvin. Olemme peruskorjanneet yhdessä Jackonin kanssa jo useita halleja. Vuosien varrella olemme saaneet heiltä apua esimerkiksi suunnittelutyöhön. Ratkaisut ovat osoittautuneet käytännössä hyvin toimiviksi.

Säilytystilaa erilaisiin tarpeisiin

Huiskulassa on tarjolla niin isompaa yhtenäistä hallitilaa kuin pienempiä varastotiloja 10 m2 aina 2600 m2 asti. Irtaimisto on turvassa sähkötoimisten nosto-ovien takana ja puolilämpimien tilojen lisäksi tarjolla on kylmää säilytystilaa ja ulkopaikkoja. 

– Olemme tyytyväisiä halleihin, samoin kuin asiakkaamme. Voin lämpimästi suositella Jackonia. Sovitut asiat hoituvat luotettavasti ja aikataulussa, ja myös joustavuutta löytyy tarvittaessa, kiittää Rantanen. 

Ajankohtaista

Lue, mitä kiinnostavaa alalla tapahtuu

Muista tutustua myös ajankohtaisiin artikkeleihimme. Niistä näet, mitä merkittävää alalla tapahtuu. Saat tietoa rakentamisen ammattilaisia kiinnostavista asioista: muun muassa viimeisimmistä tuoteinnovaatioista, BEWI Finlandin nimityksistä sekä konkreettisista teoista ympäristön eteen.

Katso viimeisimmät artikkelit
Lue, mitä kiinnostavaa alalla tapahtuu

Tilaa uutiskirjeemme ja tiedät, mitä merkittävää alalla tapahtuu!

Klikkaa, mistä olet kiinnostunut ja jätä yhteydenottopyyntö

Eristeet

Eristeet

Elementit

Elementit

Märkätilalevyt

Märkätilalevyt

Rakentamisen järjestelmät

Rakentamisen järjestelmät

Pakkaukset & komponentit

Pakkaukset & komponentit

Joku muu

Joku muu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.