Edullinen, nopea ja turvallinen kylpyhuoneen saneeraus

Märkätilalevyt

Kodikas Remontit Oy tekee Pirkanmaalla ja Hämeessä avaimet käteen -remontteja kotitalouksille sekä märkätilasaneerauksia taloyhtiöille. ThermiSolin Jackoboard®-märkätilalevy nousi sekä asentajien että asiakkaiden suosikiksi heti, kun se tuli markkinoille.

– Aivan ehdoton tuote kylpyhuoneen remontissa. Jackoboard-levy on nopea asentaa ja seinien suoristus sekä vesieristys hoituvat samalla, sanoo projektipäällikkö ja osakas Markus Mäkinen Kodikas Remontit Oy:stä.

Laatat päälle jo seuraavana päivänä

Jackoboard Kodikas Remontit on mukana saneeraamassa Tampereen Tahmelassa 1890-luvulla rakennettua taloa. Kahdeksan asunnon talo on muutettu kahden perheen asuttavaksi. Kodikas Remontin vastuulla on pienen eteisen, saunan ja pukuhuoneen lisäksi kylpyhuone.

– Kylpyhuoneessa oli huomattava seinien oikaisun tarve. Jackoboard-märkätilalevyillä seinät suoristuvat nopeasti. Vesieristetty levy korvaa kokonaan kipsilevyt tai muut vaihtoehdot, toteaa Mäkinen.

Vesieristettä tarvitaan märkätilalevyä käytettäessä ainoastaan saumoihin. Tahmelan kohteessa Kodikas Remontit käytti Kiillon KeraPro -pikavesieristettä. Laatoitusta päästiin tekemään jo seuraavana päivänä.

– Käytämme levyjä myös penkkien, hyllyjen ja saippuatelineiden tekemiseen. Todella helppo tapa toteuttaa eri muotoja, ja sitten vaan laatat päälle. Levyt kiinnitetään liuotinaineettomalla liimalla, esimerkiksi Kiillon XPU:lla, tai suuremmat kalusteet ruuveilla.

Paksumpi levy toimii lisälämmöneristeenä

Kodikas Remontit tekee laadullisesti ja energiataloudellisesti korkeatasoisia remontteja. ThermiSolin kanssa yritys on tehnyt yhteistyötä jo useamman vuoden eristeiden parissa. Kumppanuus on märkätilalevyjen myötä tiivistynyt entisestään.

– Toimitukset, hintataso ja tuotteiden laatu ovat ThermiSolin kanssa kunnossa. Märkätilalevyjä on muillakin toimittajilla, mutta niistä en innostunut.

Mäkinen suosittelee Jackoboard-märkätilalevyjä myös urakoitsijoille ja isännöitsijöille. Turvallisen levyn XPS-ydin toimii vedeneristeenä, ja haastavissakin kohteissa levy tuo vauhtia tekemiseen, kun laastin kuivumista ei tarvitse odotella useampana päivänä.

– Jackoboard-levyjä on saatavilla eri paksuisina, yleislevynä käytämme 20 mm levyä. Paksummalla levyllä saa kätevästi lisäeristystä, kun levy kiinnitetään ruuvein suoraan ulkoseinään. Myös kerrostalorakentamisessa tuote voittaa mennen tullen painavan kipsilevyn, joita asentajat joskus joutuvat yksin kantamaan kerroksiin, sanoo Mäkinen.

Ajankohtaista

Lue, mitä kiinnostavaa alalla tapahtuu

Muista tutustua myös ajankohtaisiin artikkeleihimme. Niistä näet, mitä merkittävää alalla tapahtuu. Saat tietoa rakentamisen ammattilaisia kiinnostavista asioista: muun muassa viimeisimmistä tuoteinnovaatioista, BEWI Finlandin nimityksistä sekä konkreettisista teoista ympäristön eteen.

Katso viimeisimmät artikkelit
Lue, mitä kiinnostavaa alalla tapahtuu

Tilaa uutiskirjeemme ja tiedät, mitä merkittävää alalla tapahtuu!

Klikkaa, mistä olet kiinnostunut ja jätä yhteydenottopyyntö

Eristeet

Eristeet

Elementit

Elementit

Märkätilalevyt

Märkätilalevyt

Rakentamisen järjestelmät

Rakentamisen järjestelmät

Pakkaukset & komponentit

Pakkaukset & komponentit

Joku muu

Joku muu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.