Kestävä pohja viihtyisälle asumiselle

Kestävä pohja viihtyisälle asumiselle Kestävä pohja viihtyisälle asumiselle Kestävä pohja viihtyisälle asumiselle

BEWI Tuplex Tuplex – laadukkaat alusmateriaalit lattioille

Tuplex on hengittävä, joustava ja kestävä alusmateriaali. Etsit lattian alle sitten kosteussulkua tai hengittävää alusmateriaalia, Tuplex on ratkaisu. Tuoteperheessä on vaihtoehdot yhtä lailla parketille, laminaatille kuin LVT-lattialle. 

Kosteus ei kuulu lattiaan

Tuplex on alusmateriaali, jossa on kosteussulku. Ainutlaatuinen Air Flow -järjestelmä eristää ja haihduttaa kosteutta. Lisäksi tuotteet täyttävät askeläänenvaimennusta koskevat vaatimukset ja säilyttävät muotonsa jopa 200 kPa kuorman alla. Tuplex-tuotteet myös muotoutuvat lattiarakenteeseen, tasoittaen lieviä epätasaisuuksia ja tukien lattiaa vankasti.

Tuotteet

Tuplex

Tuplex on erityisesti parkettilattioille tarkoitettu alusmateriaali, jossa on kosteussulku. Se on valmistettu vähäpäästöisistä ja turvallisista synteettisistä materiaaleista. Muovikalvojen ja EPS-rakeiden ainutlaatuinen rakenne mahdollistaa ilmanvaihdon, jonka ansiosta kosteus pääsee haihtumaan.

Tuplex LVT

Tuplex LVT on uusi tuote, jolla on ainutlaatuiset ominaisuudet: ainostaan n. 1,1 mm paksu alusmateriaali soveltuu erinomaisesti niin laminaatti- kuin LVT-lattioiden alle. Tiheiden EPS-rakeiden ansioista Tuplex LVT:n puristuslujuus on yli 200 kPa, mikä varmistaa lattialle pitkän käyttöiän.

Miten valita sopiva Tuplex-alusmateriaali?

Tuplex on erinomainen valinta, kun tarvitaan kosteussulkua. Se soveltuu käytettäväksi etenkin silloin, kun asennus tehdään tasoitetulle, uudelle betonille ja aina kun lattialta edellytetään kosteussulkua. 

Tuplex LVT soveltuu kaikille lattiatyypeille: LVT-, laminaatti ja parkettilattioille sekä puu- ja lautalattioihin. Tuplex LVT on hyvä valinta silloin, kun lattiamateriaali on ohutta tai tarvitset puristuslujuudeltaan erinomaisen tuotteen.

Ladattavat materiaalit

Katso video Tuplex Air Flow -järjestelmästä!

Tuplex – ilmavirtauksen savutesti

EPS 100 Lattia ja EPS 200 Lattia

Uutuus, joka muuttaa maailmaa

Valmistamme EPS Lattia -eristeemme nyt kokonaan kierrätetystä materiaalista. Tee kanssamme vastuullisia valintoja, jotka kestävät vuosikymmenestä toiseen! 100 % kierrätettyä raaka-ainetta, 50 % pienempi hiilijalanjälki! Valitse uutuus, jota et muilta saa.

Tutustu
Uutuus, joka muuttaa maailmaa

Tilaa uutiskirjeemme ja tiedät, mitä merkittävää alalla tapahtuu!

Klikkaa, mistä olet kiinnostunut ja jätä yhteydenottopyyntö

Eristeet

Eristeet

Elementit

Elementit

Märkätilalevyt

Märkätilalevyt

Rakentamisen järjestelmät

Rakentamisen järjestelmät

Pakkaukset & komponentit

Pakkaukset & komponentit

Joku muu

Joku muu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.