19.10.2022

Vahvistamme asemaamme markkinoilla: BEWI ja Jackon ovat nyt yhtä

Jackon BEWI

Euroopan johtava pakkaus-, komponentti- ja eristysratkaisutoimittaja BEWI ASA on ostanut Jackon Holding As:n. Yrityskaupan myötä tuotevalikoima ja asiantuntemus kasvavat entisestään. Konsernin asiakkaille yhdistyminen tarkoittaa jopa aiempaa kokonaisvaltaisempaa palvelua. 

BEWI ja Jackon toimivat jatkossa yhtenä yrityksenä – Euroopan markkinajohtajana alallaan. Kahden yrityksen yhdistyminen kasvattaa tuotevalikoimaa ja tuo merkittävästi synergiaetuja mm. hankinnasta, logistiikasta, tuotemyynnistä ja tuotantoprosessien optimoinnista. Jatkossa asiakkaille tarjotaan entistäkin kattavampia ratkaisuja niin rakentamisen kuin teollisuuden käyttöön. Laaja-alaisen asiakaspalvelun viimeistelee koko konsernin vahva asiantuntemus ja vuosikymmenten kokemus.

BEWI on vuodesta 2014 lähtien ostanut yli 30 yritystä Euroopasta. Liiketoiminnan määrätietoinen kasvattaminen on vakiinnuttanut yrityksen aseman Euroopan talousalueella. Yrityskauppojen ansiosta BEWI on parantanut kilpailukykyään ja noussut alueen johtavaksi pakkaus-, komponentti- ja eristysratkaisutoimittajaksi. 

Suomen, Norjan ja Ruotsin kilpailuviranomaiset ovat hyväksyneet yrityskaupan. Jotta kauppa voitiin toteuttaa, luopui BEWI Suomessa Kilpailu- ja kuluttajaviraston päätöksellä EPS-eristetehtaistaan. Jackon Finlandiin yhdistyy Kaavilla sijaitseva BEWI-konsernin XPS-tehdas, eli päällekkäisiä toimintoja ei muodostu. Yhdistymisen myötä BEWI-konserni saa 935 uutta työntekijää ja 20 tuotantolaitosta lisää. Ennen yrityskauppaa BEWI-konsernissa työskenteli noin 2 300 henkilöä.

”Yrityskauppa on osa konsernin kunnianhimoista kasvutavoitetta. Sen myötä tuotevalikoimamme ja asiantuntemuksemme kasvavat edelleen, mikä puolestaan tuo suoraa hyötyä asiakkaillemme. Yhdeksi kokonaisuudeksi sulautuminen toteutetaan tiiviissä yhteistyössä. Olimme aiemmin Pohjoismaiden markkinajohtaja, nyt koko Euroopan,” Jackon Finlandin toimitusjohtaja Veli Ollila toteaa.

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Veli Ollila, puh. 050 305 5075, veli.ollila@jackon.fi
Myynti- ja markkinointijohtaja Tommi Palomäki, puh. 050 566 9604, tommi.palomaki@jackon.fi

BEWI: Euroopan suurin pakkausten, komponenttien ja eristysratkaisujen toimittaja
Norjalainen vuonna 1980 perustettu BEWI on kansainvälisesti toimiva pakkaus-, komponentti- ja eristysratkaisutoimittaja. Yritys on sitoutunut edistämään kiertotaloutta koko arvoketjussa aina raaka-aineen tuotannosta lopputuotteiden kierrätykseen asti. 

BEWI-konsernin toiminta perustuu integroituun liiketoimintamalliin ja viiteen liiketoiminta-alueeseen: kiertotalous, raaka-aineet, eristys, pakkaukset ja komponentit sekä autoteollisuus. Yhdistymisen myötä konsernissa työskentelee lähes 3 300 henkilöä.

BEWI ASA on listattu Oslon pörssissä. Lisää tietoa yrityksestä saat oheisesta Fact Sheetistä.

EPS 100 Lattia ja EPS 200 Lattia

Uutuus, joka muuttaa maailmaa

Valmistamme EPS Lattia -eristeemme nyt kokonaan kierrätetystä materiaalista. Tee kanssamme vastuullisia valintoja, jotka kestävät vuosikymmenestä toiseen! 100 % kierrätettyä raaka-ainetta, 50 % pienempi hiilijalanjälki! Valitse uutuus, jota et muilta saa.

Tutustu
Uutuus, joka muuttaa maailmaa

Tilaa uutiskirjeemme ja tiedät, mitä merkittävää alalla tapahtuu!

Klikkaa, mistä olet kiinnostunut ja jätä yhteydenottopyyntö

Eristeet

Eristeet

Elementit

Elementit

Märkätilalevyt

Märkätilalevyt

Rakentamisen järjestelmät

Rakentamisen järjestelmät

Pakkaukset & komponentit

Pakkaukset & komponentit

Joku muu

Joku muu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.