Inspirerande kundimplementationer

Inspirerande kundimplementationer Inspirerande kundimplementationer Inspirerande kundimplementationer

Du har behovet, vi har lösningen

Se våra urval av olika projekt där BEWI Finlands produkter spelade en stor roll.

Case

Manegen restes upp snabbt och förmånligt

Med namnet ThermiSol Maneesi är Kurvolan Ratsutila Oys manege med stomme av limträ är som namnet säger byggd av ThermiSol-element. – Det ljusa, lätta och fukttekniskt säkra materialet lämpar sig utmärkt för byggande av en hög manege, konstaterar ansvarige mästaren Jukka Terhonen.

Case

Hallbyggen effektivt och ekonomiskt

Optimihallit Oy, som levererar hallbyggnader, har ett nära samarbete med ThermiSol. – De punktliga leveranserna av ThermiSol och den enkla monteringen av produkterna är en viktig del av vår noggrant schemalagda helhet, säger VD Mikko Mäkinen från Optimihallit Oy.

Case

Förmånlig, snabb och säker badrumssanering

Kodikas Remontit Oy utför nyckeln-i-handen-renoveringar för hemhushåll samt våtrumssaneringar för husbolag i Birkaland och Tavastland. ThermiSol Jackoboard®-våtrumsskivan blev en favorit för både montörer och kunder när den kom ut på marknaden.

Case

ThermiSol fasadisoleringar för det nya sjukhuset i Hyvinge

Budgeten för Hyvinge stads och Hyvinge sjukhus (HUS) nya sjukhusbyggnad beräknas uppgå till cirka 61 miljoner euro. Fasaden på denna imponerande nya byggnad kommer att bestå av 10 000 m2 energieffektiv EPS-isolering och tunnputs.

Case

Grundsättningen för våningshus revolutioneras

Perustava Oy är det största företaget i Finland som har specialiserat sig på grundsättningar av betong som gjuts på platsen. Ett långvarigt partnerskap med ThermiSol ökar effektiviteten och innovationen.

Case

Havsspaet Allas Sea Pool byggs på Skatudden

Det unika spaet Allas Sea Pool med kaféer, bastur och tjänster öppnar invid Helsingfors Salutorg. – För genomförandet av det tekniskt utmanande projektet krävs det mod av både beställaren och leverantörerna, konstaterar spaets andra arkitekt Timo Urala.

Case

Bolagshyran sjönk tack vare fasadrenoveringen

– Vi fick EPS tunnputset till samma pris som enbart överplätering och ytbeläggning. Med ThermiSol-produkter kommer den övergripande kvaliteten på väggen också att förbli hög, konstaterar regionchef Pauli Riola från Consti Julkisivut Oy.

Klicka på vad du är intresserad av och lämna en kontaktbegäran

Isoleringar

Isoleringar

Elementen

Elementen

Våtrumsskivan

Våtrumsskivan

System för byggande

System för byggande

Förpackning & komponenter

Förpackning & komponenter

Någon annan

Någon annan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.